Het is feest bij Van der Lans International. Deze vrijdag blaast het team in één adem 25 kaarsjes uit om te vieren dat het op deze datum alweer 25 jaar geleden is, dat het bedrijf op de internationale AGF markt is begonnen.

Van der Lans International is een dynamisch familiebedrijf dat op 30 september 1991 is opgericht door grondlegger Jan van der Lans. Het bedrijf is internationaal actief in de import van (exotisch) fruit, groenten en fruitspecialiteiten uit meer dan 20 landen en concentreert zich daarbij voornamelijk op het zuidelijk halfrond. De producten worden verkocht en gedistribueerd naar diverse afnemers op de Europese markt.

Vanaf het oprichtingsjaar 1991 beheerst Van der Lans als onafhankelijke importeur het complete traject van teler tot eindafnemer. Zo wordt er volledige transparantie in de toevoerketen geboden, waarin de voedselveiligheid is geborgd door alle relevante certificeringen.

Ter gelegenheid van deze zilveren mijlpaal wordt er een geheel vernieuwde website gelanceerd waarop het 10-koppige team een feestelijke hoofdrol vervult. Daarnaast wordt de topkwaliteit die Van der Lans al een kwart eeuw levert, op een sprankelende wijze in beeld gebracht en volop in de schijnwerpers gezet.

“Je probeert natuurlijk iets speciaals te maken van een nieuwe website in je jubileumjaar en ik denk dat dit ook goed gelukt is”, zegt Jan van der Lans. “Vijfentwintig jaar is een hele mooie leeftijd, je bent oud genoeg om stevige wortels in de dynamische AGF wereld te hebben, maar tegelijk ook jong genoeg om energiek en vernieuwend in deze markt bezig te blijven.”

En hij vervolgt: “Dat is ook de reden dat er boven ons feestelijke jubileum logo de slogan ‘Celebrating our first 25 years…’ staat, want voor mijn gevoel zijn we eigenlijk nog maar net begonnen!”

Ook al is Jan van der Lans net zo Nederlands als zijn bedrijf, zijn wapenspreuk laat geen enkele twijfel bestaan over de internationale oriëntatie en de ambitie van het bedrijf om de samenwerking ook voor de komende 25 jaar voor alle partijen vooral een profijtelijke te laten zijn:
Van der Lans International: a fruitful alliance.