BARENDRECHT

Begin 2014 hebben wij een tweede verkoopkantoor geopend in Barendrecht letterlijk boven onze koel- en overslagfaciliteiten. Barendrecht is een belangrijk Nederlands handelscentrum waar veel AGF bedrijven zijn gevestigd. Voor al onze in- en uitgaande verladingen werken wij al jarenlang samen met gespecialiseerde, logistieke partners. Bedrijven die de juiste expertise in huis hebben om onze importproducten op een efficiënte wijze, onder de juiste temperatuur en condities te lossen, op te slaan en wederom te verladen, conform onze partij administratie. Traceerbaarheid is daarbij vanzelfsprekend.

Doordat onze commerciële medewerkers on-site fysiek aanwezig kunnen zijn, bieden wij afnemers die hun orders zelf willen inspecteren en komen afhalen een extra service. Daarnaast is het een voordeel om onze ‘eigen ogen’ ter plaatse te hebben en onze importproducten direct te kunnen controleren bij binnenkomst.

Al onze inkomende containers worden gecontroleerd door een onafhankelijk kwaliteitsinspectiebedrijf. Binnen 3 uur na aankomst is van elke container een digitaal kwaliteitsrapport beschikbaar met alle relevant details zoals temperatuur, brix, conditie evenals foto’s van producten en verpakkingen.

Wij scheiden hierbij fruitimport van uienimport, omdat deze beide een eigen specifieke expertise nodig hebben op het gebied van overslag en behandeling.

Voor al het importfruit werken wij graag samen met 

B&L Fruit Logistics
Koopliedenweg 28
2991 LN Barendrecht
www.blfl.nl

Overslag, kleinverpakking en distributie van onze uienverladingen doen wij in samenwerking met het zeer gespecialiseerde Zeeuwse uiensorteerbedrijf

Jonika
2e Vlietweg 26
4415 AG Oostdijk
www.jonika.nl